5 důvodů proč se zúčastnit workshopu od Techhouse.cz

DJing, marketing, technika, produkce. To vše je jen pár věci, které musíte umět, pokud chcete na hudební scéně něco znamenat.

Na workshopu od shopu www.techhouse.cz, který se tuto neděli (20.11.2016) uskuteční v brněnském klubu Fléda, vám ukáží, jak to dělat správně!
Určitě si říkáte, co vám takový workshop může nabídnout a proč tam vlastně jezdit. My vám přinášíme 5 silných důvodů, které vás přesvědčí o účasti!

1. DJ EKG, Michael C a Milos Fedor

Prvním důvodem jsou vlastně důvody tři, jimiž je dvojice legendárních DJs na české a slovenské scéně – DJ EKG a Michael C a poté skvělý producent elektronického hudby ze Slovenska – Milos Fedor.
Michael C tě naučí jak se správně pohybovat ve vodách DJ marketingu. DJ EKG ti mistrně předvede jak správně ovládat nejnovější setup od značky Pioneer – Pioneer DJ TOUR 1 a Milos Fedor ti na druhé stage klubu předvede jak správně uchopit projekty v softwaru Ableton.

2. Zasoutěžíš si o techniku v hodnotě 10 000 Kč

Zapíšeš se u vstupu do prezenční listiny a dál už si jen držíš palce. Věř si a třeba to výjde!

3. Nikdy nepřijdeš o sluch

Protože Juraj Grafik ti ukáže jak se správně starat o svůj sluch a zvukovody za pomoci ochrany sluchu Alpine. Všichni moc dobře známe situace, kdy je v klubech “nedokonalý” zvuk nebo jak moc nahlas si občas dokážeme pustit hudbu, aby to byl ten pravý nářez. Nemluvě o tom, že DJ je v podstatě stále vystaven hlasitým odposlechům na akci či častému náporu hlasitosti i ve studiu.

4. MPC studio

Marys ti dorazí předvést svůj bravůrní skill s vychytaným strojem Akai MPC studio. To je rozhodně něco, co se nevidí každý den a aniž bys to věděl, tak se tvoje brada určitě podvolí gravitaci.

5. Chlebíčky, vinyly a VSTUP ZDARMA

Závěrem opět tři důvody naráz! Pro všechny je přichystáno občerstvení a my věříme, že chlebíčky jsou základem. V prostoru klubu je i možnost zakoupit vinyly a dokonce si je před koupí i vyzkoušet – kapka oldschoolu nikomu neuškodí!

Je důležité říct, že VSTUPNÉ JE ZDARMA a to z toho dělá vynikající šanci jak se něco naučit a nevěnovat tomu nic víc, než chvilku svého času – uznejte, že to je nabídka, která se objevuje jen jednou za velmi dlouhou dobu.

PŘIDEJ SE NA UDÁLOST – facebook.com

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.