Chcete oslavit nový rok se Skrillexem a Marshmello-em?

Tak si připravte 500.000 $, což je v přepočtu téměř 12,5 milionu korun.

Nemůžete spát kvůli tomu, že si říkáte jak vlastně asi vypadá Marshmello? Nebo uvažujete jestli je Skrillex tak vtipný jako jeho účes? Sice asi ne, ale oslava Nového roku s těmito jmény by potěšila. A za 500.000 $ se toho můžete zúčastnit i vy!

Když už si všichni začli říkat že od Nového roku začnou šetřit, tak se Fontainebleau resort v Miami rozhodl to všem překazit s jejich ‘Ultimate New Year’s Eve VIP Experience’.

Za 500.000 $ v Sorrento Tower

Za částku 500.000 $ si užijete pětidenní pobyt v hotelu Sorrento Tower, volné využití aut jako Lamborghini, Rolls-Royce a McLaren, nákupy v obchodech resortu Fontainebleau v hodnotě 100.000 $ či steakové večeře od šéfkuchaře Michaela Mina.

A teď to hlavní

V ceně je novoroční akce Justina Biebera u bazénu, předražené šampaňské, přístup do backstage během Skrillexova setu v nočním klubu LIV a plavba privátní jachtou do nočního klubu Story, kde se seznámíte s Marshmello-em. Po této šílené noci vás na druhý den po probuzení (zaručeně s pořádnou kocovinou) čeká celodenní detox v místních lázních.

Jestli se právě teď díváte na svůj bankovní účet a říkáte si, že tohle by asi nešlo, tak nezoufejte za cenu 500.000 $ totiž můžete vzít ještě 9 přátel. Takže cena bude 50.000 $ pro každého z vás, což asi také moc nepomůže

zdroj: dancingastronaut.com

Alex Key

VJ / Visual Maker / Tech Guru / Motion Designer / Papercut survivor

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.