Marshmello si ve svém novém klipu vystřelil z Deadmau5e

A jak je jeho dobrým zvykem, Deadmau5 na něm nenechal nit suchou.

Tajemný DJ Marshmello debutoval na Skrillexově labelu OWSLA s novým trackem nazvaným „Ritual“, na kterém se podílel také americký popový zpěvák Wrabel. Marshmello již nějakou dobu tento track prezentoval na Twitteru s velkým očekáváním a nadšením.

I přesto, že celý charakter nové skladby je spíše popový, zejména díky povznášejícím vokálům Wrabela, track je bohatý také na výbušné basové rytmy a pestré melodie. V oficiálním videoklipu si pak svůj kus střihli Skrillex, Slushii, Valentino Kahn a další členové OWSLA crew, a také Deadmau5. Tedy (bohužel pro Marshmella) ne ten pravý Deadmau5. A právě pravý Deadmau5 z toho nebyl ani trochu nadšen, což dal velmi znát jak jinak než prostřednictvím svého twitterového účtu.

Tím však celá záležitost nekončí. O dva dny později nahrál Marshmello na svůj YouTube kanál novou verzi videoklipu k tracku „Ritual“, ve které již postavu s myší hlavou nenajdeme. Lze se domnívat, že Deadmau5 pravděpodobně uplatnil své právní nároky a donutil tak Marshmella svou „napodobeninu“ z videoklipu odstranit. Někteří fanoušci se jej pak na Twitteru dotazovali, proč to udělal. Na to jim Deadmau5 odpověděl po svém a servítky si rozhodně nebral.

Zdroj: ravejungle.com
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.