Gorillaz po letech lákají na vydání nové hudby

V září se objevila nová webová stránka skupiny Gorillaz společně s účtem na Instagramu. Od té doby je celý svět jako na trní, kdy přijde vydání nové hudby či rovnou nového alba.

Nové album? Za několik týdnů

Všechno již naznačuje tomu, že se nacházíme těsně před vydáním nového alba od tohoto legendárního seskupení.
To se již dalo dohromady se Soulection, vydali novou vizualizaci ke dvěma členům (klavírista & vokálista) a uskutečnili první interview, ve kterém odkryli vše nutné k vydání nového alba.

Comeback Gorillaz?

Už výše zmíněné by se dalo označit za obrovský “hype” ohledně možného comebacku Gorillaz, ale je zde i zajímavější faktor. Zvláštní specialitou je způsob, kterým skupina dala na vědomí novinky ohledně své aktivity. Mluvíme o službě “OkCupid” – appka/web, která je v podstatě obrovsky známým seznamovacím serverem. Seskupení animovaných opic vytvořilo na tomto webu profil pro svého frontmana Noodla. Na zmíněném profilu se později objevil jednoduchý příspěvek: “Připraveni? 12:11 xxDA” (volný překlad). DA diskutabilně poukazuje na Damona Albarna, bývalého frontmana skupiny Blur a také jednoho z lidí stojících za projektem Gorillaz.

Více zajímavá je část příspěvku “12:11“, která by mohla napovídat datum vydání nového alba – 12. listopad? 11. prosinec? Možná se také jedná jen o informaci ke zmatení fanoušků.

Noodlův profil byl krátcé poté zrušen, ale níže pro Vás máme screenshoty celé situace.

Gorillaz
Gorillaz2

zdroj: dancingastronaut.com
ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.