LIDL – Gramofony, potraviny, oblečení

Dnes se může stát DJem opravdu každý, alespoň se to tak říká. Vzhledem k tomu, že již i řetězec LIDL prodává gramofony, tak na tom něco nejspíše bude. K dostání jsou ve Velké Británii.

LIDL – správná volba každého DJe

Německý řetezec LIDL se rozhodl využít vzrůstajícího zájmu o vinyly ve Velké Británii a naskladnil gramofon stylu “vše v jednom”. Vtip? Kdepak. A daný gramofon nevypadá vůbec zle.

Tzv. “ION” začíná na ceně £49,99 (cca 1500 Kč) včetně tříleté záruky. K dispozici má USB připojení, a je k dostání včetně softwaru – takže snadno konvertuje vaše oblíbené hity do digitálního formátu.

LIDL

Příjemností jsou i zabudované reproduktory, jejichž zvuková kvalita je ovšem diskutabilní. Externí repro soustavu je možné připojit ke gramofonu skrze kabely RCA (cinch). “ION” nabízí přehrávání 33¹⁄³, 45 and 78 rpm vinylů.

LIDL není jediný, kdo se rozhodl rozjet tento gramofonový a vinylový business. Zapojily se také ostatní velké řetězce jako Aldi, Tesco či dokonce Sainsbury’s, jehož zástupci v minulosti chybně tvrdili, že jsou největším prodejcem vinylů ve Velké Británii.

Prohlédnout si jej můžete zde!

LIDL

zdroj: pulseradio.net
foto: www.lidl.co.uk
ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.