Chystá se dokument What We Started o vývoji taneční hudby

Dokument, jehož výkonným producentem a hudebním supervizorem není nikdo jiný než Pete Tong.

Produkční společnost Bert Marcus Productions před pár dny oznámila svůj poslední počin – dokument o scéně taneční hudby nazvaný What We Started.

Dvě legendy

Dokument si klade za cíl popsat historii a vývoj elektronické hudby, přičemž své poznatky hodlá demonstrovat na kariérách dvou pro tuto oblast ikonických postav – Carla Coxe a Martina Garrixe.

Mnoho z vás si nejspíše řekne, že porovnávání těchto dvou je zkrátka nemožné, že nemají nic společného. What We Started se vás však pokusí vyvést z omylu tím, že poukáže na paralely v kariérách obou umělců. Roli veterána Carla Coxe při formování taneční hudby jako samostatného žánru a následně roli Martina Garrixe při štěpení mainstreamových podžánrů taneční hudby tak, jak je dnes známe a vytváření globální značky. Dokument tak chce komplexně a umělecky postihnout vztah mezi dvěma zdánlivě odlišnými generacemi umělců věnujících se taneční hudbě.

dokument

Dokument režírují Bert Marcus a Cyrus Saidi. Druhý zmiňovaný pak do štábu naverboval britského DJe Pete Tonga. Ten je v hudebním světě známý také jako režisér pro svůj počin It’s All Gone. Datum vydání ani trailer dokumentu What We Started však bohužel zatím nejsou k dispozici.

Zdroj: mixmag.net
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.