Dnes startuje Amsterdam Dance Event 2016

Jedna z nejvýznamnějších kulturních akcí celé Evropy slaví jubilejní 20. ročník.

ADE Festival

Amsterdam Dance Event je bezpochyby jedinečnou záležitostí. Jedná se totiž o největší klubový festival na světě, který se odehrává na desítkách míst napříč celým městem. Ten letos podle pořadatelů během pěti dnů představí více než 2 200 umělců na celkem 450 eventech a očekává na 365 000 návštěvníků z celého světa. Jako každý rok, i letos budou mít na ADE zastoupení všechno podžánry elektronické taneční hudby, které budou povětšinou reprezentovat jejich největší hvězdy a legendy. Stranou ovšem nezůstanou ani nováčci a vycházející talenty.

ade

ADE Konference

ADE je však speciální také tím, že není pouze o hudbě. Již od prvního ročníku se totiž intenzivně prezentuje také jako pětidenní konference, kde se mohou zatím neznámí umělci setkat s těmi nejlepšími a inspirovat se jejich životními příběhy, osobností či znalostmi.

Vzhledem k tomu, že je ADE rozdělena do devíti tématických programů, pokrývá tak všechny odnože moderního hudebního průmyslu. Pokaždé přichází se speciálními přednáškami a kurzy šitými na míru pro obchodní profesionály, start-upy, začínající producenty a hudebníky, studenty, VJs, vizuální umělce a stage designery. Celý tento program si pak klade za úkol pomáhat vytvořit spojení mezi tancem a obchodními značkami a také mezi hudbou, technologiemi a udržitelným ekologickým rozvojem.

ade

DJ Mag Top 100

Poslední tři roky je Amsterdam Dance Event v hledáčku hudebních fanoušků ještě z jednoho důvodu. Jeho součástí totiž bude vyhlášení výsledků žebříčku DJ Mag Top 100 a s tím je samozřejmě spojena obří oslava. Ta letošní proběhne ve středu 19. října a lze očekávat, že ji i tentokrát bude možné sledovat na YouTube.

Postupně v průběhu celé akce budeme přinášet další podrobnosti.

Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.