CVNT5 v novém videu poukazují na kontroverze žebříčku DJ Mag Top 100 DJs

Jak vlastně ve skutečnosti probíhá hlasování do ankety Top 100 DJs v rámci žebříčku DJ Mag? CVNT5 vše odhalili!

CVNT5

“Cunts” je projekt založený Garethem Emerym a Ashleym Wallbridgem, ironicky poukazující na současný stav moderní taneční scény. Kluci se zaměřují zejména na “zkratky” fungující v nynějším světě taneční hudby, jako je kupování liků či ghost produkci, a to velmi zábavným stylem. Jak je vlastně jednoduché se dostat nahoru? Opravdu stačí mít skvělého ghostproducera? Co se vlastně lidem dnes líbí? A vládne celé scéně opravdu tak velká korupce?
Gareth & Ashley zvolili cestu extrémní extravagance a nejspíše všichni tak nějak tuší, že skrytě ukazují nevyslovenou pravdu celé scény.

Top 100 DJs

V nejnovějším počinu CVNT5 se podíváme do zákulisí toho, jak ve skutečnosti vede cesta na vrchol žebříčku Top 100 DJs magazínu DJ Mag. Nejspíše je vám všem jasné, že férové hlasy, upřímnost a nenakupování liků čekat nemusíte.

“Moderní” outfity, touha po vysněné první pozici, zaplacení “asijských” hlasů, motivační projev na klikací farmě a dokonce i vytvoření toalety z outfitu jiné superstar – to na druhou stranu ve videu čekat můžete!
Co všechno jsou CVNT5 schopni udělat pro 1. místo v kontroverzním žebříčku a opravdu se jim toho podaří dosáhnout? Na to se podívejte sami!

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.