Ultra Miami 2016 – Ráj na zemi? Určitě!

Neznáte festival Ultra Miami neboli UMF? Po shlédnutí aftermovie níže si ho zamilujete!

Final Kid© Aftermovie

Aftermovie je vždy a pokaždé cenným přínosem a úžasným závěrem jakékoliv akce. Proč také ne? Komu by se nelíbilo podívat se zpět na neuvěřitelný zážitek, který v minulosti zažil na akci a říci si: “Byl to fakt masakr!”
Poté se o něj podělíte s přáteli, kteří to s vámi prožili nebo chtěli prožít, a rázem existuje skvělý feedback. Feedback pro promotéra a i pro další fanoušky, kteří díky tomu vyrazí (i) příště.

O Aftermovie UMF se postaral jedinečný Final Kid. Člověk, o kterém se dá bezevšeho říci, že je mistrem ve svém oboru a na světě asi není nikdo, kdo by o jeho produkci nestál.
Final Kid a jeho střih, kamera, sladěnost hudby s určitou scénou ale i výběr tracků jsou prostě unikátní.

Ultra Miami

Při shlédnutí aftermovie Ultra Miami 2015 leckomu spadla brada a div nerozdrtil myš při klikání na “like”. Ani u letošního aftermovie tomu podle našeho názoru nebude jinak.
Není to tuctové, nezapadá to do většiny podobných “movies” a má to příběh. V dnešní době rozhodně jedinečná a skvělá kombinace.

Než se na toto video podíváte, ujistěte se, že máte v kasičce našetřeno dost peněz. Proč? No protože po shlédnutí určitě budete chtít být součástí příštího Ultra Miami!

Final Kid stvořil něco výjimečného a my s úctou tleskáme, co vy? 🙂

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.