Daft Punk

The Weeknd vrací Daft Punk do centra pozornosti

Daft Punk před třemi lety fascinovali svět svým comebackovým albem “Random Access Memories”. Po něm se ale opět vrátili do ústraní a nebylo o nich příliš slyšet. Nyní jsou však opět zpátky, tentokrát ale s produkcí pro známého kanadského zpěváka.

The Weeknd se všem zapsal do paměti zejména hity jako “Can’t Feel My Face” a “The Hills”. Ty díky nesčetným remixům dobře znají i EDM fanoušci. Letos na podzim se zpěvák ukáže už s čtvrtým albem, nazvaným “Starboy”. První singl a zároveň titulní skladbu alba si produkčně vzaly do parády právě výše jmenované francouzské legendy a sami můžete posoudit, jak se jim to povedlo.

720-claneweeknd_720_clanek

Zůstane jen u Daft Punk?

The Weeknd není v oblasti spolupráce s elektronickými producenty žádný nováček. V minulosti se objevil na albu dua Disclosure a spolupracoval i s producentem Cashmere Cat. Na povrch vylezly také fámy, že ve studiu kuchtí něco s kontroverzním producentem Deadmau5em. Oba interpreti patří ve svém žánru mezi to nejlepší, co může kanadská scéna nabídnout, proto se máme určitě na co těšit!
Podívejte se na oficiální klip k songu “Starboy”, který měl právě premiéru:

Hlavkus
  1. DJ / Podcaster / Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.