Above&Beyond slaví 200. vydání Group Therapy

Nikomu nejspíše nemusíme připomínat či dlouze představovat trio Above & Beyond, které se momentálně nachází na vrcholu své kariéry, kterou korunovali dalším výročím – Group Therapy 200

Group Therapy

Každý rok se na celém světě uskuteční neuvěřitelné množství eventů, ale pouze některé dokážou opravdu utkvět v paměti na opravdu dlouhou dobu. Jedním takovým eventem je rozhodně každoroční oslava ke kulatému vydání radioshow “Group Therapy“. Oslavy 050, 100, 150 či nejčerstvější 200 mají několik věcí společných – vždy se setkáme s vyprodáním celých hal během několika minut, s magickým triem Above & Beyond a s nejlepšími fanoušky z celého světa.

Skutečný hudební zážitek

O eventech na kterých vystupují umělci z labelu Anjunabeats či Anjunadeep se říká, že kdo je nezažil, nemůže pochopit, co se na daném místě v daný čas děje. ABGT 200 nebylo ničím jiné. Fanoušci, kteří hltají každý beat, každou melodii a vytvářejí tak až hmatatelnou atmosféru, která se jen velmi těžko dá zažít jinde. Troufáme si říct, že na rozdíl od jiných světových akcí, oslavy ABGT nejsou o pozlátku, ale o skutečném hudebním prožitku.

Pro důkaz přikládáme odkaz na main set Above & BeyondABGT 200 – posuďte sami!

Doporučujeme pustit video opravdu ve 4K HD kvalitě 🙂

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.