Pioneer DJ vydal nový 2 kanálový mix DJM-450

Pioneer DJM-450 je nový mix, který Vás propojí s Rekordboxem prostřednictvím vestavěné zvukové karty.

Nový dvoukanálový mix pult

Společnost Pioneer DJ přidává do svého portfolia nový dvoukanálový mixážní pult, který se silně inspiroval u svých high-endových kolegů. Obsahuje vychytávky, které rádi využíváte i u svého oblíbeného, vrcholového DJM-900 Nexus.

Pioneer také přidává vylepšený crossfader, což ocení zejména techničtí DJ-ové. Pro ty ostatní jsou tady vylepšené efekty.

Další klíčová funkce mixu je vestavěná zvuková karta. Díky ní může DJ připojit svůj laptop přímo přes USB vstup. To umožní používat Rekordbox software k přehrávání skladeb uložených v počítači, a to i prostřednictvím digitálních vinylů (DVS) a gramofonů.

Gramofon prosím

Právě pro použití s gramofony Pioneer PLX-1000 je tento mix více než vhodný. Také se hodí pro přenosné digitální přehrávače XDJ-700. Vytvoříte si tak velice výkonný a přenosný set-up. Který je výrazně levnější než kombinace přehrávačů XDJ – 1000 a čtyřkanálových mixů této značky.

Pioneer DJM-450 bude dostupný v listopadu tohoto roku (2016). V našich hájích bude stát zhruba 19 000Kč.

DJská divize společnosti Pioneer letos slušně oživila lajnu svých produktů. Od nových klubových/festivalových produktů přes dostupné gramofony na domácí poslech až po tento přenosný setup.

setup-djm-450-720-clanek

Jake Haley

DJ/Producer/Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.