Label Anjunadeep konečně v ČR!

Label Anjunadeep patří k těm nejlepším v celém světě, obzvláště když dojde řeč na pomalejší vlny elektronické hudby. Legendární jména jako Way Out West, Jody Wisternoff či James Grant jsou naprostými matadory tohoto labelu, který se v posledních letech dočkal velkého posunu a mezi své řady přivítal ojedinělá jména světové deep housové scény.

Jaká to jsou a kdo z nich navštíví letos ČR? Mmmmmmmm…

ROXY

Jeden z nejlepších klubů v Praze (a troufáme si říct, že i ve světě), se rozhodl pro premiéru tohoto labelu na české klubové scéně a ačkoliv se nejedná o kompletní label night, tak začátek je to více než dobrý!

Tento klub je známý svým neotřelým programem, snad v každém měsíci v roce si zde zkrátka každý najde to své a v lineupech se objevují hvězdy takových formátů, až je to neuvěřitelné. V době, kdy to jde s českým clubbingem trošku z kopce si ROXY drží svůj standart, svou kvalitu a moc dobře ví, co a jak udělat, aby clubber odcházel domů či na afterparty s ojedinělým zážitkem.

Náš názor? Roxy je rozhodně nejlepším klubem v celé matičce Praze!

http://devel.techno.cz/images/misc/2015/12347964_10153784959114375_714864162570559144_n.jpg

 

BE24: George Fitzgerald & Yotto (22.10.2016)

V říjnu bude ROXY slavit své výročí, své 24. narozeniny a oslavy potrvají pěkně dlouho! Pět pekelně nabitých parties s headlinery jako např. Solomun, Mind Againts či George Fitzgerald defitivně zaručí naprosto vynikající parties.

Nás ale zajímá jiné jméno, které původně bylo považováno za plnohodnotného headlinera, ale díky reakcím účastníků na FB události se z něho ve finále stává headliner, těšící se téměř většího zájmu než samotný George Fitzgerald – ano, řeč je o finském borcovi jménem Otto Yliperttula, spíše známého pod svým nickem YOTTO, který o sobě na svém soundcloundu skromně píše:

“I make music.
Mostly with a kick drum.
Sometimes with cute melodies.”

Yotto se dokázal během posledních dvou let prosadit na silné elektronické scéně a získal podporu od jmen jako Pete Tong, Laurent Garnier nebo Kölsch. Před rokem se upsal labelu Anjunadeep (Dusky, Above & Beyond) a letos už stihl vydat “Hottest Recordin the World” podle Annie Mac na BBC Radio 1“The Owls”. V této dvojité pražské premiéře provedou George a Yotto klub ROXY všemi zákoutími tech/house music.

VSTUPENKY:

Předprodej: 280 czk + popl.
NoD: 290 czk
Goout: https://goout.cz/cs/listky/be24-george-fitzgerald+support-yotto/vdq/
Ticketpro: http://www.ticketpro.cz/jnp/hudba/kluby/1947345-be24-george-fitzgerald.html

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.