Eric Prydz & Finská filharmonie

Kdo by neobdivoval jednoho z nejlepších hudebních producentů moderního světa, který snad ještě nikdy nešlápl svou produkcí vedle a který přesně ví, kam se svou produkcí trefit, aby se zalíbila snad každému – ano, mluvíme o jedničce ve svém oboru, pan Eric Prydz.

Aby toho nebylo málo, Eric Prydz šel opět ještě o level výš!

Eric Prydz v podání filharmonie

Někomu se to nemusí zdát být absolutně spojitelné, ale elektronická hudba má s tou orchestriální mnoho společného a nejspíše více než si můžete myslet. Plnohodnotné kompozice mají podobný vliv na naše emoce, právě díky určitým zvukům, rytmu či melodiím. V minulých letech nám tuto skutečnost dokázali ve svých vystoupeních např. Paul van Dyk, když vystoupil ve spojení s živým orchestrem či Above & Beyond, kteří svým live acoustic vystoupením vyprodali haly po celém světě.

K těmto borcům se nyní připojil i Eric Prydz, jehož skladba “Opus“, která se s naprostou určitostí již stala hymnou moderní hudby, zazněla v podání Helsinské Filharmonie. Celkové vystoupení tohoto souboru bylo ještě více speciální tím, že se jednalo o vystoupení “Classical Trancelations“, při kterých zazněli i další neuvěřitelné skladby jako “Insomnia” od Faithless či DarudehoSandstorm“.

Níže se můžete podívat na neuvěřitelné live orchestriální podání Prydzovi skladby “Opus” a klidně nám povězte, jestli se Vám víc líbí elektronický originál, či snad orchestriální verze? 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=SfjtXSNtsck

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.