Spotify ohlásilo spolupráci se Sonos

Majitelé Spotify se rozhodli, že od října tohoto roku budete mít hudbu stále s sebou a všude, tedy skoro všude.

Spotify na konci srpna ohlásilo možnou synchronizaci s domácími HiFi bezdrátovými reproduktory a audio systémy od Sonos. Během updatu, který tuhle novou feature zpřístupní bude nově ve Spotify aplikaci možné přímé ovládání zařízení od Sonos.

Sami určitě znáte ty dny, kdy prostě jen příjdete domů a doslova sebou hodíte do křesla, sundáte si sluchátka uprostřed Vašeho oblíbeného playlistu. S přidaným ovládáním přímo ve Spotify si zapnete svůj bezdrátový audio systém a můžete vesele pokračovat skoro bez přerušení. Co když ale nechcete pohodu, ale rozeznět celý dům? Tenhle update vyřeší i tohle, ke Spotify aplikaci totiž bude možno sesynchronizovat více Sonos reproduktorů nebo audio systémů najednou.

Další velká vychytávka tohoto updatu bude to, že se k Sonos systému bude moct připojit více uživatelů. Jestli si říkáte, že tohle nemá využití, není to až tak pravda. Asi hodně z nás znají klasické „hele, teď zase pusť něco ty“ domácí posezení s přáteli. A tohle to přesně umožní. I když co si budeme nalhávat, určitě bto dopadne tak, že aby jeden naštval druhého, tak se budeme snažit přerušovat tracky těch ostatních.

Poslední velká výhoda je připravenosti. O čem to mluvím? Jdete se svou slečnou domů a tam je už všechno nachystáno, až na hudbu. To ale opět řeši Sonos a ve spojení se Spotify už při otevírání dveři bude z pokoje znít romantický song podle Vašeho výběru.

Já osobně se na tento update hodně těším, protože jsem se již dlouho rozhodoval pro nějáký menší domácí bezdrátový systém a s tímhle updatem Spotify bude Sonos nejspíše jasná volba.

Alex Key

VJ / Visual Maker / Tech Guru / Motion Designer / Papercut survivor

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.