The Chainsmokers a Halsey předvedli pro MTV sexy vystoupení

Vypadá to, že rok 2016 je pro elektronickou taneční hudbu tak důležitý, že dává rozum, proč se na letošních MTV Video Music Awards objevilo jedno z největších jmen současné elektronické scény v živém vystoupení, a to právě The Chainsmokers! Po prolomení ledů se singlem ,,#Selfie”, který byl následován megaúspěšným ,,Roses” a ,,Don’t let me down” se dostáváme k jejich nejmladšímu megahitu s názvem ,,Closer”..

Tuto skladbu s nimi nazpívala zpěvačka Halsey, která s vlastními počiny slaví úspěchy po celém světě. Není tedy divu, že se z jejich společného tracku stal velice rychle hit dobývající první příčky hudebních hitparád. Jelikož si tak krátkého a rychlého úspěchu všimla i MTV, The Chainsmokers a Halsey se objevili v živém vystoupení na MTV Video Music Awards.

Vystoupení je soustředěno na Halsey a Drewa (1/2 The Chainsmokers) a jejich vzájemnou… jak to jen říct… chemii. Alex (2/2 The Chainsmokers) vytváří hudební doprovod. Jelikož zvukař nejspíše usl a nevěnoval pozornost dostatečné korekci, jejich hudební výkon Vás nejspíše zase tak nezaujme. Ale jen kvůli tomu, že jsou to The Chainsmokers to za to stojí! Kvůli toho vzájemného osahávání tím tuplem, no a vůbec… je to velká věc pro EDM komunitu, BRAVO!

No však se na to podívejte sami!

Zdroj: mtv.com

Jake Haley

DJ/Producer/Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.