Elevations

Anjunabeats představuje nový trancový lyžařský festival Elevations

Lyžujte na sjezdovce ve Francii, tančete na tanečním parketu a poslouchejte své oblíbené umělce. Přesně takové možnosti nabízí Ajunabeats Elevations formou festivalu, který spojí fanoušky trancové muziky z celého světa.

Od soboty 28. března až do pátku 3. dubna se v rámci Anjunabeats Elevations můžete projet na jedněch z nejlepších sjezdovek v Evropě. Mimo jiné se také zúčastnit různých wellness aktivit a protančit noci na kvalitní hudbu.

Avoriaz 1800 je nejvýše položeným resortem ve francouzsko-švýcarském regionu. Festivaloví návštěvníci budou mít přístup k 650 Km sjezdovek, 200 vlekům a lanovkám a 11 sněhovým parkům, které jsou rozloženy do 12 různých středisek. Uspořádat si pak svůj plán dne už nemůže být snazší!

Všechny vstupenky na festival se prodávají jako součást festivalového balíčku, což zaručuje nejlepší ceny ubytování, letů, lyžařského/snowboardového vybavení a skipasů. Skupinové ubytování umožňuje fanouškům až 14 osob zažít majestátní festival Anjunabeats. Pro registraci a zakoupení vstupenek stačí kliknout na následující odkaz. Seznam všech vystupujících naleznete níže.

LINE-UP:

8Kays
ALPHA 9
Amy Wiles
Cosmic Gate
Duncan & Gareth From The Office
Dirty South
DT8 Project
Fatum
Genix
Grum
ilan Bluestone
Jaytech
Jon O’Bir
Josep
Judah
Kyau & Albert
Maor Levi
Mat Zo
Myon
Nitrous Oxide
Oliver Smith
Qrion
Seven Lions
Spencer Brown
Sunny Lax
Super8 & Tab
Tinlicker
Trance Wax
Zdroj: weraveyou.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.