Imanuelle Grives

Herečka Imanuelle Grives byla zatčena za prodej drog na Tomorrowlandu

Tak jako je všem jasné, že den vystřídá noc, tak je i stejně jasné to, že na festivaly se často pašují drogy.

Vzhledem k tomu, že všichni jsou zvyklí se poohlížet po nějakém týpkovi, který se schovává v různých temných zákoutích s kapucí na hlavě, nebývá tak časté, že by si mohli koupit drogy přímo od nějaké celebrity. Holandská herečka Imanuelle Grives byla na Tomorrowlandu v červenci zatčena za to, že údajně prodávala extázi, MDMA, kokain a ketamin. Herečka byla následně poslána do vězení.

Grivesová byla podmíněně belgickým soudem odsouzena na 2 roky odnětí svobody a byla jí udělena pokuta ve výši 8.000 EUR (z toho 6.000 EUR je podmíněných) za obchodování s ilegálními drogami. Oficiální prohlášení tvrdí, že Imanuelle Grives měla kromě drog na Tomorrowlandu také další drogy ve svém hotelovém pokoji. Jednalo se zhruba o 100 table extáze, 20 gramů kokainu, 10 gramů ketaminu a poměrně velké množství MDMA. Imanuelle tvrdí, že záměr jejího prodávaní byl ten, že se pouze chtěla připravit na svou nadcházející roli, avšak její právník veřejně prohlásil, že “nyní si uvědomuje, že to, co udělala, bylo opravdu hloupé.”

Nizozemská herečka je známá pro svoje role ve filmové komedii Alleen maar nette mensen (Only Decent People) a nizozemském detektivním seriálu Flikken Maastricht. V souvislosti s obviněním a následným odsouzením však byla vystřižena z televizního seriálu spangaS.

Zdroj: weraveyou.com
KRYSPEE

DJ, pianista a milovník tech-house music.

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.