Steve Angello a Sebastian Ingrosso si smazali Instagram

Uplynula už celkem dlouhá doba od toho, kdy jsme naposledy slyšeli něco o skupině Swedish House Mafia a jejich členech.

Nebyly žádné příspěvky na Instagramu ani na Facebooku, takže nikdo nic nevěděl. Tedy až do minulého týdne, kdy si Steve Angello záhadně vymazal celý svůj Instagram, což se velmi podobá chování Swedish House Mafie v roce 2018, kdy si hned po svém vystoupení na Ultra Music Festival 2018 smazali Instagram, takže na něm nebyly žádné fotky ani videa k vidění. Poté co si Steve Angello smazal účet, jeho kroky následoval i Sebastian Ingrosso, který si také ze svého profilu odstranil všechny své příspěvky.

Nedávno poté, co švédská superskupina dokončila své turné vystoupením na Grand Prix F1Singapuru, byl jejich nadcházející track “It Gets Better” registrován u ASCAP, tj. americká společnost zakladatelů, autorů a vydavatelů, nezisková organizace, která chrání autorská práva členů, což napovídá, že track by mohl vyjít co nevidět. Avšak ani o tomto se neobjevilo žádné oficiální info.

Je velice zajímavé, že se to stalo pouze u instagramových účtů Steva a Sebastiana. Jejich facebookové a twitterové profily zůstaly netknuté stejně tak jako u jejich společníka Axwella a oficiálního profilu Swedish House Mafia.

Takže se buď díváme na potenciální závadu na jejich instagramových účtech, nebo se brzo něco chystá. Vymazání celého účtu není jen tak, takže pokud se opravdu nejedná o závadu, co bychom asi tak mohli očekávat? A to zejména proto, že během svého posledního setkání oznámili “Swedish House Mafia navždy” a také rozdali AAA celoživotní vstupy, takže fanoušci by určitě nechtěli, aby se skupina znovu rozpadla. Na druhé straně existuje velká komunita fanoušků, která upřednostňovala jejich sólová vystoupení, a i když se Swedish House Mafia znovu dají dohromady, pořád doufají, že stále uvidí sólová show Steva Angella a Axwell Λ Ingrosso.

Ať už je pravda tedy jakákoliv, co nevidět se ji pravděpodobně dozvíme. A co si o tom myslíte vy? Napište nám svůj názor do komentářů.

SI

SA

Zdroj: weraveyou.com
KRYSPEE

DJ, pianista a milovník tech-house music.

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.