Boris Brejcha

Boris Brejcha hostil exkluzivní Reddit AMA

Na festivalech vídáváme své oblíbené DJs, sledujeme je na sociálních sítích a posloucháme jejich skladby a mixy každý den – takže pochopitelně všichni milujeme i to, když máme příležitost získat odpovědi na naše dlouho kladené otázky. Na Instagramu nebo Facebooku stále více a více slavných osobností pořádá Q&A streamy.

Na první pohled se to může zdát jako opravdu dobrý způsob, jak se spojit s fanoušky a popovídat si s nimi. Akorát otázky od diváků jsou většinou obecné a nesmysluplné, takže se i po chvíli sledování začnete opravdu nudit. Reddit nabízí výborné řešení tohoto problému. Pro přiblížení, jedná se o platformu online komunity milovníků EDM, kde se můžou fanoušci ptát na všelijaké otázky umělců, producentů nebo DJs, kteří uvedou post jako “AMA”. AMA (Ask Me Anything) v překladu znamená “Zeptej se mě na cokoli”, takže jakmile je příspěvek zveřejněn, mohou fanoušci nebo příznivci pokládat dotazy na to, co je zajímá bez ohledu na to, jestli se jedná o produkci hudby, marketing, motivaci nebo jiné užitečné rady a triky.

Koncem září to nebyl nikdo jiný než legendární techno DJ a producent Boris Brejcha, který se rozhodl se k tomuto trendu přidat a nechal nás nahlédnout pod svojí záhadnou masku Jokera tím způsobem, že zodpověděl dotazy všech fanoušků.

Vybrali jsme pro Vás ty nejzajímavější otázky a odpovědi, které byly směrovány na Borisovo nové album, které by mělo vyjít v lednu:

bb2

Nebo otázky a odpovědi týkající se jeho inspirace:

bb3

Nebo co nám chtěl dále sdělit ohledně jeho vystoupení:

bb4

Pokud si chcete přečíst celé AMA, klikněte sem.

Německý DJ a producent právě dokončil své turné “Fckn Tour” v USA a Kanadě. Pokud se chcete o tom dozvědět něco víc, přečtěte si o tom zde.

A pokud jste tak ještě neučinili, podívejte se na jeho nedávno vydanou skladbu “Happinezz” a EP nazvanou “Butterfly”. Rozhodně toho nebudete litovat! Se svými třemi novými singly zůstal věrný svému high-tech minimal stylu.

Zdroj: weraveyou.com
KRYSPEE

DJ, pianista a milovník tech-house music.

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.