AMF

Timmy Trumpet & W&W to společně rozbalí na AMF

Jednou z nejlepších a nejunikátnějších věcí na fantastickém Amsterdam Music Festivalu (AMF) je to, že spojí dohromady DJs, aby vytvořili šílené b2b sety, které by za normálních okolností nikdy nevznikly.

V roce 2017 byl poprvé představen tento unikátní 2=1 set, když organizátoři spojili Armina Van Buurena a Hardwella, kteří společně zahráli set, který už nikde jinde neuslyšíte. Účastníky festivalu spojení těchto dvou DJs opravdu nadchlo tak moc, že se organizátoři festivalu rozhodli 2=1 koncept zopakovat v dalším roce, a to společným vystoupením Davida Guetty a dua Dimitri Vegas & Like Mike. Tyto sety měly takový úspěch, že se koncept 2=1 stal každoroční součástí tohoto velkolepého festivalu.

Pojďme se teď pobavit o tom, že organizátoři AMF ohlásili verzi 2=1 na rok 2019, která bude opravdu speciální. Své síly neobvykle spojí duo W&W a král trumpety Timmy Trumpet! I když toto spojení není z těch úplně očekávaných, vlna šílené energie, kterou obvykle vkládají do svých setů, pravděpodobně vyhodí do povětří střechu stadionu Johnan Cruijff ArenA.

V roce 2018 předvedli W&W na AMF jedno z nejlepších vystoupení vůbec, takže Timmy Trumpet by se nemohl dostat do lepších rukou, aby mohl vůbec poprvé oslnit obrovský davu, který se podle sociálních sítí už nemůže dočkat. Očekává se, že rok 2019 bude zatím nejlepší z nejlepších.

Zdroj: weraveyou.com
KRYSPEE

DJ, pianista a milovník tech-house music.

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.