Armin van Buuren představil tracklist pro své nadcházející album Balance

Rok 2019 je pro legendu elektronické hudby Armina van Buurena bezpochyby jedním z nejúspěšnějších v jeho kariéře.

Rok 2019 by se dal nazvat rokem absolutní dominace tranceové ikony, která letos byla velmi aktivní a naprosto zaneprázdněna. Armin van Buuren jen za letošní rok vystupoval na všech velkých EDM festivalech po celém světě, stylově oslavil 900 epizodu ASOTUtrechtu, vydal debutové album svého vedlejího projektu Gaia s názvem ‘Moons of Jupiter‘, vydal spoustu skvělé hudby a nyní oznámil své 7. sólové album s názvem ‘Balance‘.

Armin je rozhodnut ukončit tento rok na vrcholu. S ADE, které se neúprosně blíží, se chce dostat do středu pozornosti a představit ‘Balance‘ ještě do konce roku, bude vydán hned 25. října. Za účelem zvýšení atraktivity k němu poskytl holandský maestro podrobnější informace a odhalil oficiální tracklist, díky kterému bychom měli mít představu o tom, co bychom od něho měli očekávat.

S celkovým ohromujícím počtem 28 songů rozdělených do dvou skupin po 14 představuje album skladby, na nichž Armin pracoval během posledních dvou let a na kterých jde vidět výrazná různorodost. Od kolaborací jako ‘Don’t Give Up On Me‘ nebo ‘La Résistance De L’Amour‘ na kterých pracoval s rostoucími talenty jako Lucas & Steve a Shapov, až po skladby jako ‘Show Me Love‘ s legendárním triem Above & Beyond.

Od klidnějších komerčních skladeb, jako jsou ‘Sunny Days‘, ‘Wild Wild Son‘, ‘I Need You‘, ‘Therapy‘ nebo ‘Waking Up With You‘, až k těm více energickým kouskům jako vypalovačka ‘Blah Blah Blah‘ nebo ‘Turn It Up‘. A samozřejmě zbrusu nová hudba, která představuje umělce jako Ne-Yo a Sam Martin.

Po oznámení Armin dodal:

“Jsem tak rád, že mohu konečně odhalit název a datum vydání mého nového alba. ‘BALANCE’ je novou kapitolou v mé knize života, která je výsledkem zkoumání známých a neznámých území a zároveň nalezení rovnováhy mezi nimi. Nemůžu se dočkat, až se o něj s vámi podělím!”

Z každého rohu a pohledu má toto album všechno. Tak to vypadá, že je to vlastně Armin van Buuren, který je nejvíce nedočkavý z vydání alba, a to tomu jen dodává napětí.

Celý tracklist si můžete prohlédnout zde.

Zdroj: weraveyou.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.