STMPD

Martin Garrix oznámil STMPD RCRDS radioshow

Martin Garrix je zkrátka nezmar a pod hlavičkou svého labelu STMPD RCRDS chystá novou radioshow.

Jako by mu nestačilo, že jeho nahrávací společnost STMPD RCRDS je jedním z nejvyhlášenějších hudebních vydavatelství v taneční hudbě a že hostuje se stagemi na některých z největších světových festivalů včetně Tomorrowland a SzigetMartin Garrix  před nedávnem oznámil, že STMPD RCRDS bude mít svou vlastní rádiovou show. První epizoda pak hostila domácího Juliana Jordana, který představil posluchačům okolí svého rodného města Apeldoorn.

Radioshow neponese tradičního ducha radiových show, ale bude mít svůj jedinečný ráz. Každá epizoda této show bude totiž věnována jinému umělci nahrávací společnosti STMPD RCRDS. Bude zahrnovat popis dne jejich života v kombinaci s jejich hudbou, rozhovor a také nahrávání v terénu.

Show bude měsíčně vysílána na různých platformách. Videozáznam této show bude k dispozici na YouTube, což umožňuje fanouškům vše vidět na vlastní oči. Show bude vždy plná exkluzivní hudby a oblíbených skladeb daného umělce, díky čemuž budou mít všichi posluchači možnost je lépe poznat.

Podívejte se na první epizodu této show s Julianem Jordanem níže:

Zdroj: weraveyou.com
KRYSPEE

DJ, pianista a milovník tech-house music.

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.