Tiësto a Annika Backes uzavřeli sňatek v Utahu

Jeden z nejsladších párů elektronické taneční hudby, DJ Tiësto a modelka Annika Backes jsou do sebe zamilovaní, už od té doby, co se v roce 2015 poznali. A teď do toho konečně praštili.
Po třech letech romantiky Tiësto požádal Anniku o ruku na Maledivách, byli tedy zasnoubeni déle než dva roky, což může být déle než obvykle, ale udělali to proto, aby si poskytli dostatek času na plánování jejich dokonalé svatby v jejich jinak velmi nabitém rozvrhu. Původně byli pro svůj obřad přitahováni k oslnivému Las Vegas, ale nakonec se však usnesli na vzdálenějším místě: Amangiri, Utah.

“Kontrast námi zvolené architektury s pouští tvoří perfektní rovnováhu. Vypadá to, jako byste byli ve filmu Jamese Bonda. A to je určitá estetika, za kterou jsme šli. Chtěli jsme, aby to bylo okouzlující, romantické, sexy a přitom přirozené a intimní. Proto jsme pronajali celé středisko pro našich 80 hostů.” řekla Annika Backes.

Tiësto prozradil, že Utah je krásné, romantické a poklidné místo, kde si může odpočinout od svého crazy DJ života. Ve spolupráci s respektovaným a dobře známým plánovačem Colinem Cowiem byl doladěn každý detail aby vytvářel úžasné dojmy a pocity.

“Chtěli jsme najít DJe, který by vyhovoval jakémukoli vkusu. (DJ Coleman) vytvořil atmosféru, která fungovala pro všechny naše hosty. Nechtěli jsme kapelu, protože jako DJ jste mnohem flexibilnější a dokážete se přizpůsobit jakékoli situaci. To je důvod, proč to rád dělám! Také mám rád spoustu hudebních žánrů, které nemohu hrát ve svých vlastních setech, takže to byl další důvod, proč si najmout tohoto konkrétního DJe.”  řekl Tiësto

Za celý tým OneZoo Music přejeme Tiëstovi a Annice vše nejlepší do budoucna!

Zdroj: weraveyou.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.