Noisia

Holandské trio Noisia po 20 letech končí

Nizozemské, převážně drum & bassové, trio Noisia včera prostřednictvím sociálních sítí oznámilo, že se koncem roku 2020 cesty jednotlivých členů rozejdou.

Trio Noisia, jež se skládá z členů Martijn van Sonderen, Nik Roos a Thijs de Vlieger, se na scéně elektronické taneční hudby pohybuje již bezmála 20 let. Mnohými je tento projekt považován za doslova průkopnický a během jeho letité kariéry pod jeho hlavičkou vyšel bezpočet tracků na labelech jako OWSLA, mau5trap, Spinnin’ a mnoha dalších. Avšak včera trojice oznámila, že na konci roku 2020 ukončí svou činnost a jednotliví členové půjdou vlastními cestami. Dle jejich slov se “chtějí stát něčím novým”.

Ve svém vyjádření členové poukazují na skutečnost, že dnes již každý z nich od samotného projektu očekává něco jiného. Dle jejich slov chtěli jako Noisia dělat co nejméně kompromisů bude možné a naznali, že když se samotná Noisia stává kompromisem, je nejvyšší čas tuto kapitolu uzavřít a zanechat Noisii v takové formě, v jaké je nyní. Žádné kompromisy. Proto bude rok 2020 oslavou 20 let projektu, plánují vydat všechnu nevydanou hudbu a poslední DJ tour. Zároveň však uvedli, že do budoucna plánují i nadále společně nějakou formou produkovat, takže dle našeho názoru je určitě na co se těšit.

Celé původní vyjádření si můžete přečíst níže.


View this post on Instagram

Noisia 2000-2020

A post shared by NOISIA (@noisia_official) on

Zdroj: dancingastronaut.com
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.