Koncert na počest Aviciiho byl vyprodán za 30 minut

Už je to více než rok, co nás opustila legenda elektronické hudby pod jménem Avicii. Komunita se rozhodla uspořádat koncert na jeho počest, která se bude konat 5. prosince ve Stockholmu ve Švédsku. Minulý týden ve středu byl spuštěn předprodej, pořadatelé však po 30ti minutách od záhájení prodeje hlásí vyprodáno.

Koncert pořádají Aviciiho rodiče Klas Bergling a Anke Lidén, jménem jejich charity “Tim Bergling Foundation“. Zároveň také oznámili, že veškerý zisk půjde na nadaci, jak tomu bylo také při vydání posmrtného alba “Tim“.

Akce bude obsahovat velmi nabitý program. Mezi hlavní vystupující patří David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Kygo, Nicky Romero a Laidback Luke. Dále pak živá vystoupení zpěváků jako je Rita Ora, Aloe Blacc, Adam Lambert a další. Více interpretů bude postupně odhaleno. Veškeré informace, včetně nadace a sestavení DJs si můžete přečíst zde.

Je skvělé vidět, jak Aviciiho přátelé a umělci spolupracují na dosažení stejného cíle pro dobrou věc a že hudební průmysl, umělci a fanoušci drží pohromadě. Pamatujte, že nikdy nejste sami a pokud máte, nebo někdo ve vašem okolí má problémy, nezapomínejte držet při sobě a případně se obraťte se na horkou linku prevence sebevražd ve své zemi.

Avicii

Zdroj: weraveyou.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.