Nováček Paul Jane se hlásí o slovo se svým trackem The Universe

Paul Jane je electro house projekt, který jeho představitel Ondřej Drápalík spustil teprve nedávno, přestože se hudební produkci věnuje už nějaký pátek.

Teprve minulý týden do světa vypustil vynikající track s názvem ‘The Universe‘. Avšak dle jeho slov je na překonání současné světové úrovně zvuku třeba ještě zamakat. V současné době má tzv. v “šuplíku” několik house tracků, nicméně do budoucna je otevřený žánrově experimentovat.

Fanoušci Loopers určitě poznají, že právě tento producent, především jeho song ‘Game Over‘, který vytvořil spolu s Martinem Garrixem, je jeden z referenčních tracků na master chainu. Paul Jane isobně si pak na tracku nejvíce cení custom vocal chopu v dropu, reese basy a super punchy kicku.

Právě kick a Serum reese basa preset rovněž zahrnul do FREE mini sample packu, který se skládá ze zvuků přímo z tracku ‘The Universe’ a můžete ho najít v odkazu výše. Paul Jane nám prozradil, že by si nyní přál networkovat s co nejvíce producenty, a tak jim nabízí alespoň nějakou protihodnotu v podobě tohoto free packu.

Jak jsme již zmínili, dle samotného Paula má track má k dokonalosti daleko, rozhodně se však rád podělí s kýmkoli ohledně otázek na kompozici, sound design, nebo již zmíněný mix a master. ‘The Universe’ najdete samozřejmě i na Spotify, kde ho v několika playlistech podpořil i německý Future House Cloud.

Určitě nezapomeňte podpořit Paula Janea na sociálních sítích:

Facebook
Instagram
Soundcloud

Paul Jane

Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.