Shaq

Shaq prozradil, že jako DJ Diesel vystupuje bez honoráře

Bývalý hvězdný basketbalista Shaquille O’Neal, jinak také přezdívaný Shaq a vystupující pod umělěckým jménem DJ Diesel hudbu zkrátka miluje. A peněz už má beztak dost.

Shaq v nedávném interview pro rádio SiriusXM prozradil poměrně dost ze své hudební osobnosti. Hudbu přirovnává k emocionální horské dráze, srovnatelnou s rozhodujícím 7 zápasem o titul. Mimo jiného rovněž prozradil, že i na těch největších festivalech vystupuje bez nároku na honorář. Na to konto prý již dlouhodobě dostává mnoho otázek. A jeho odpověď je dost jednoduchá: “Dělám to ze sportu.”

V rozhovoru také zaznělo, že s DJingem začal již v roce 1988 na SP1200 Gemini mixeru, který koupil v zastavárně. Když v roce 2011 ukončil basketbalovou kariéru v NBA, potřeboval něčím zaplnit prázdnotu po adrenalinu, kterou do té doby obvykle zaplňovaly šílicí davy po legendární Shaqově smeči. Takže když se posléze dostal na Tomorrowland, byl překvapen, jak dobře dokáže onu prázdnotu zaplnit pomocí energie hudebních fanoušků. Dle jeho slov dokáže spojení sportu a hudby odstranit veškerou negativitu v životě. Soudě podle toho, jak si sám na Tomorrowlandu užívá hudbu nejen za pultem, ale také v publiku, minimálně pro něj tato mantra opravdu funguje.

Níže se můžete podívat na kousek interview:

Zdroj: dancingastronaut.com
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.