Tomorrowland zveřejnil aftermovie z jubilejního 15. ročníku

Nedávno se lidé sešli na svatém pozemku provinciálního Recreatiedomein De Schorre v Boom v Belgii, aby oslavili 15. let festivalu Tomorrowland. Před pár dny bylo vydáno officiální aftermovie, které dokazuje preciznost práce pořadatelů.

Začátkem videa se nese slavný citát Martina Luthera Kinga Jr.:

“Mám sen, že mé čtyři malé děti budou jednoho dne žít v národě, kde nebudou posuzovány podle barvy kůže, ale podle obsahu charakteru.”

Poté zazní závěrečná řeč z filmu Velký diktátor:

“Vy, vy lidé máte moc… Moc vytvářet štěstí! Vy lidé máte moc učinit svět svobodným a krásným s úžasným dobrodružstvím. Využijme tuto moc – spojme se všichni.”

Žít, milovat a sjednocovat se. To jsou hlavní hodnoty celého festivalu.

Tomorrowland opět dodal svým hostům magický zážitek, a to i za nepříznivého počasí druhého víkendu, kdy pršelo celou sobotu i část neděle. Ale to nikoho z lidí nezastavilo. Je již oznámeno, že příští ročník se bude konat poslední dva týdny v červenci, a to přesněji 17. – 19. 7. a 24 .- 26. 7. 2020. Další informace budou postupně oznámeny.

Jednou z novinek letošního ročníku festivalu Tomorrowland byl nový ubytovací balíček, kde získáte přednastavení ubytovacích stanů (ve videu k vidění zhruba 16:30). Pořadatelé pak překvapili návštěvníky například šampaňským a dalšími lahůdkami během letošního vydání.

Na aftermovie se můžete podívat přes odkaz níže, kompletní přehled tracků naleznete v popisku videa.

Zdroj: weraveyou.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.