Armin van Buurenův track Cosmos oznamuje příchod nové mixové kompilace

Armin van Buuren vydal první track ze svého doposud posledního přídavku do série A State Of Trance mixových kompilací, kterou je A State Of Trance, Ibiza 2019.

Armin van Buuren již od roku 2004 osobně vybírá skladby, které měly největší vliv ve světě trance za poslední rok a sesbírává je do ohromného mixtapu, kde se snaží zachytit a připomenout nám všechny nezapomenutelné okamžiky a emoce, které jsme zažili celé toto léto.

Album bylo vydáno 16. srpna a je rozděleno do dvou částí: ‘Na pláži‘ a ‘V klubu‘. První část přináší možnost uvolnit se a relaxovat pod palmou s koktejlem v ruce, při poslechu pohodových melodií, zatímco druhá část nás provede nocí – intenzivnějšími buildupy a temnějšími trancovými melodiemi. Celkově album přišlo se 44 euforickými produkcemi z celého světa a můžete si jej zakoupit zde.

Nový single ‘Cosmos‘ byl na Arminově mixtapu vydán pod jeho aliasem Rising Star – vedlejším projektem, který tento rok oslavil 20. narozeniny. Čerstvý track je nahrán ve spolupráci s krásnou rumunskou zpěvačkou Alexandrou Badoi v jejím rodném jazyce.

“Zpívat a vytvářet track společně s Arminem je pro mě splněným snem. Text tracku Cosmos je v mém vlastním jazyce – rumunsky – a mám pocit, že jen posiluje přesvědčení, že hudba je univerzálním jazykem všech, protože Cosmos je především o sdílení čistých emocí.” – Alexandra Badoi

Níže si můžete novinku od 5ti-násobného DJ no. 1 a rumunské krásky poslechnout a napsat nám do komentářů, jak se vám líbil.

Zdroj: weraveyou.com
KRYSPEE

DJ, pianista a milovník tech-house music.

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.