Ibiza Sun Sensation

Festival Ibiza Sun Sensation rozezní poslední srpnový víkend koupaliště v Martině

Léto je vždy ve znamení festivalů pod otevřeným nebem a nejinak tomu bude také poslední srpnový víkend ve slovenském městě Martin, kde se uskuteční Ibiza Sun Sensation.

Už 30. srpna si budete moct v areálu koupaliště Sunny Martin ve slovenském městě Martin vychutnat takovou malou Ibizu. Uskuteční se tam totiž jednodenní open air festival Ibiza Sun Sensation 2019, který nabídne celkem tři stage, na kterých se představí na 30 DJs.

Jeden den, ale hned tři stage

Hlavní stage poctí svým vystoupením v současné době super populární holandské duo Lucas & Steve, kteří si nedávno zahráli na Tomorrowlandu a taky už letos vydali track s absolutní legendou, kterým není nikdo jiný než Armin van Buuren.

Duo Lucas & Steve na hlavní stagi doplní maďarská DJane Andrea Lane, která měla tu možnost hrát například na Balaton Soundu, když vyhrála DJ contest, a minulý rok vystupovala také v rámci prestižního ADE. Z domácích DJs se na hlavní stage představí Milan Lieskovský a Luis De Mark, z českých DJs pak stálice MANENE a Richard Reynolds.

Headlinerem druhé stage, která nese název Underground Beach stage, bude italské techno duo Undercatt, které má pod svými křídly Solomun na svém vydavatelství Diynamic. Zdatně sekundovat jim bude třeba domácí Drahosh nebo česká Adriana Hranacova.

Třetí stagí pak je Young Talents stage, která, jak už název napovídá, nabídne výběr převážně domácích mladých vycházejících hvězd, které se poperou o své místo na výsluní. Vystoupí zde například Olivia, Reddit M, Matt Hall nebo The Hive Brothers.

Všechny stage budou vybaveny skvělým zvukem a světly a stylizovány jedinečným designem. Chybět nebude pyro a lasery a taky palmy! Lístky jsou stále v prodeji a jejich cena je momentálně 15 EUR, což je při pohledu na celý lineup částka opravdu směšná. Lístky můžete zakoupit zde.

Určitě nezapomeňte sledovat oficiální Facebook event pro další aktuální informace.

Ibiza Sun Sensation

Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.