Aviciiho single Heaven minulý týden dosáhl prvního místa v žebříčku Billboardu

Aviciiho posmrtné album s názvem ‘Tim’, vydané 6. června, bylo jedním z nejvíce diskutovaných v tomto roce a všeobecně obdivováno jak pro fanoušky, tak pro průmysl.

Úspěchy kolem alba stále přicházejí a minulý týden jeho singl ‘Heaven’, který obsahuje vokály od spoluautora Chrise Martina ze skupiny Coldplay, dosáhl č.1 v žebříčku magazínu Billboard.

Jedná se o Timovu třetí skladbu (dvě z nich byly posmrtné), která se dostala v žebříčku na první místo, poté, co jeho spolupráce s Aloe Blaccem s názvem ‘SOS’ dosáhla prvního místa v červnu letošního roku a jeho skladbě ‘Wake Me Up’, která se v roce 2013 držela úspěšně na první příčce po 10 týdnů.

Tim Bergling stále spojuje lidi svou hudbou i po své smrti. Již zmiňované album obsahuje nevydanou hudbu od Berglinga, kterou kvůli svému nečekanému úmrtí v dubnu minulého roku nestihl dokončit. Některé skladby byly těsně před dokončením a jiné dokončila trojice z Timova produkčního týmů, se kterými se chystal pracovat na nových skladbách, na základě konkrétních poznámek, které zanechal před svou smrtí.

Tracklist alba také zahrnuje vedle kolaborace ‘Heaven’ s Chrisem Martinem ze skupiny Coldplay, který dříve s Aviciim pracoval na megahitu s názvem ‘A Sky Full Of Stars’, také s Aloe Blaccem, který nazpíval i singl ‘Wake Me Up’, skupinou Imagine Dragons, zpěvákem Bonnem a nebo také duem Vargas & Lagola.

Pocty Aviciiho památce stále přicházejí odkudkoli z oboru. Letošní hlavní scéna na Tomorrowlandu (založená na tématu knih) zahrnovala obří knihy, které ve světle zlatém nápisu: “V láskyplné památce Tima Berglinga“. Slovo “navždy“ je také viditelné nalevo od pocty ve stejné knize, pravděpodobně odkazující na odkaz věčné hudby, kterou Avicii mohl díky svému vekému talentu ve studiu zanechat.

Zdroj: weraveyou.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.