Bolevák Music Festival

Bolevák Music Festival 2019 láká na Jewelz & Sparks a Loopers!

Festivalová sezóna v plném proudu a po celé republice je každý víkend spousta venkovních open air akcí! Jinak tomu není ani v Plzni, kde JP Entertainment vévodí letní sezóně se svým Bolevák Music Festivalem. Ten se uskuteční v sobotu 3. 8. 2019.

Bolevák Music Festival – voda, pláž a Jewelz & Sparks

I letošní ročník se nese v již zažitém programu, ačkoliv letos se festival opět posunul o něco výše. Čím? Vystoupí na něm velmi známý zahraniční host! V sobotu 3. 8. 2019 se tedy můžete těšit na pořádnou nálož DJs z domácí mainstream EDM scény. Festival se letos uskuteční již pošesté.

JP Entertainment tedy uvádí zajímavé spojení letní atmosféry, hudby a zábavy. V ČR není příliš zvykem, mít festivaly přes den, ale o to lepší právě Bolevák bude. Pokud se tam vydáte (a my to rozhodně doporučujeme), tak vás zajisté zabaví doprovodný program v podobě vodních atrakcí, tanečních vystoupení a třeba i jen relax na pláži!

Jak tedy vypadá lineup na celou tuhle letní záležitost? Řekli bychom, že celý lineup je postaven poměrně tradičně. Na pláži rybníka se představí jak několik lokálních plzeňských jmen, tak samozřejmě i ti, kteří přijedou z větší dálky. Dozvěděli jsme se např. to, že Manene prý chystá svou největší show ever a ta má proběhnout právě na tomto festivalu. Slibuje spoustu překvapení a nečekaných věcí, takže je na co se těšit!
Samotnou třešničkou na dortu pak samozřejmě jsou německé duo Jewelz & Sparks a holandský Loopers, který však vystoupí již v odpoledních hodinách!

Bolevák Music Festival

Afterparty ve velkém!

Stejně jako minulý rok se bezprostředně po festivalu bude konat také afterparty, která bude probíhat v blízkém klubu a jak to bývá u JP Entertainment zvykem, lineup vás určitě potěší. Největším lákadlem pak je duo Angry Beats. Místem, kde se afterparty koná, bude znovuotevřený prostor ARÉNA Plzeň, která se nachází na Lochotíně (Lidická 33, Plzeň). Jedná se o prostor, který má kapacitu nastavenou na 1.400 osob, takže je to ideální volba pro všechny, kteří budou chtít po festivalu pokračovat dále v řádné party!

Bolevák Music Festival

Nákup lístků je možný ještě do dnešní půlnoci!

Odkazy na oficiální události, nákup lístků a další info:
AFTERPARTY
BOLEVÁK MUSIC FESTIVAL
VSTUPENKY
www.jpent.cz

Bolevák Music Festival

Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.