Steve Angello

Swedish House Mafia nebyla nikdy pozvána na Tomorrowland 2019, řekl Steve Angello

Mnoho lidí očekávalo, že spektakulární druhý víkend největšího festivalu na světě zakončí Swedish House Mafia. To se ovšem nestane.

Po oznámení návratu seskupení Swedish House Mafia mnoho jejich fanoušků považovalo za téměř jisté, že se švédské trio objeví také v lineupu největšího festivalu světa, Tomorrowlandu. Konkrétně se pak očekávalo, že budou uzavírat druhý festivalový víkend a že jejich set bude překvapením. Když však tento týden bylo oznámeno, že festival bude i druhý víkend uzavírat projekt 3 Are Legend, tedy seskupení Dimitri Vegase & Like Mikea a Steva Aokiho, mnoho fanoušků SHM zůstalo zmatených a zklamaných.

V návaznosti na takovou zprávu a rovněž v návaznosti na několik zrušených vystoupení Swedish House Mafia za poslední měsíc se samozřejmě na internetu začaly množit spekulace. Jak už bývá u tohoto tria zvykem, oficiální vyjádření pak veškeré žádné. A tak musí fanoušci často vzít záležitost do vlastních rukou. Na internetu se tak nedávno objevila soukromá konverzace z Instagramu, na které Steve Angello fanouškovi popisuje situaci ze strany SHM. Uživatel Redditu, který si říká alexandermclc, pak pomohl s překladem do angličtiny. Steve Angello napsal přibližně toto:

“Posledních 7 – 8 měsíců jsem všichni byli hodně zaneprázdnění a rozhodně jsme nikomu netvrdili že tam (na Tomorrowlandu) budeme vystupovat. Nebyli jsme ani pozváni, abychom vystupovali. Nechápu, proč jsou všichni zklamaní.”

Když byl konfrontován s dotazem, proč tedy potom všechny ty teasery ze strany Tomorrowlandu ve stylu tří teček, Steve Angello uvedl:

“Mrzí mě, že to takto vyznělo. Nejsem si jistý proč to udělali. Pravděpodobně díky tomu prodali hodně vstupenek. Je mi líto, že se všichni těšili. Děkuji za všechnu podporu a omlouvám se za nedorozumění.”

Původní konverzaci z Instagramu a překlad z Redditu najdete níže.

Swedish House Mafia

Zdroj: weraveyou.com
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.