The Chainsmokers

The Chainsmokers prohlásili, že na podzimním turné již nebudou DJovat

DJské duo The Chainsmokers jsou v poslední době velmi zaneprázdněni.

Vezmeme-li v úvahu, že jen během roku 2019 přišli s řadou úspěšných tracků, vydali vlastní dokument nazvaný Memories a chystají jejich třetí studiové album s názvem “World War Joy“. Z té hromady práce je jasné, že pro Drew Taggarta a Alexe Palla bude rok 2019 jedním z těch vůbec nejlepších. Díky dokonalé rovnováze mezi EDM a popem, kterou vytvářejí ve svých živých vystoupeních – jako živý zpěv Drew Taggarta nebo bubnování Matta Mcguireho (kterého můžete vidět ve videu k hitu ‘Sick Boy‘), můžou The Chainsmookers působit vlastně spíše jako kapela, ale zdá se, že jim to vůbec nevadí.

Po odhalení jejich spolupráce s pop/rockovou kapelou 5 Seconds of Summer, ‘Who Do You Love‘, The Chainsmokers oznámili již v únoru masivní 41 eventové turné napříč Severní Amerikou společně s 5SOS a nyní duo odhalilo pár detailů, co od záříjového turné očekávat.

V rozhovoru pro The Zach Sang Show odkryli mnoho novinek, ovšem nejvíce šokující a zajímavá zpráva přišla, když oznámili, že na tomto nadcházejícím turné nebudou vůbec hrát z přehrávačů. Po smíšených reakcích komunity EDM však pár všechny ujistil, že budou nadále vystupovat s tanečními sety, avšak trochu jiným způsobem.

“Přišli jsme na způsob, jak lidem dopřát ty správné taneční momenty, ale nemusíme to nutně dělat z CDJs” – Alex Pall

Celý rozhovor s The Chainsmokers si můžete pustit níže:

Zdroj: weraveyou.com
KRYSPEE

DJ, pianista a milovník tech-house music.

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.