City Fest

Plzeň a festival? Summer City Fest!

Plzeňský festival Summer City Fest je za rohem a my přinášíme menší rekapitulaci všeho, na co se můžete letos těšit! Mimochodem, většina vstupenek je už pryč!

Summer City Fest – 2x lepší jak loni!

JP Entertainment uvádí 7. ročník multižánrového letního festivalu. Znovu se můžete těšit na dvoudenní festivalovou atmosféru na několika stages s těmi nejlepšími CZ a SK umělci. To nejlepší z hudebních stylů HIP-HOP, EDM, D’n’B a Techno na pláži Boleveckého rybníkuPlzni.

Rovnou vám sem hodíme mapku areálu, letos to vypadá suprově!

No photo description available.

PÁTEK – Hip-Hop & Techno

Jak tedy vypadá lineup na první den, kterým bude pátek 21.6.? Bravurně, na pláži Boleváku se představí pořádná hip-hop sebranka, kterou si jde jen těžko nechat ujít! Viktor SheenBen CristovaoIndy a Wich + LA4 a spousta dalších – to je výpis hlavních jmen, které se v pátek objeví na hlavní stage.

V daný den to rozhodně nebude jen o hip-hop hudbě. Na druhé stage se představí spousta DJs ze světa techna! Ravic, Adriana Hranacova a nebo i samotný Orbith!

SOBOTA – EDM & D’n’B

Pokud si našetříte dost sil a dorazíte i na druhý den festivalu, tak se taktéž máte na co těšit. Hlavní stage převezme lineup předních českých DJs v čele s těmito jmény: Chris DaviesRichard ReynoldsAngry Beats a spousta dalších.

Druhou stage obohatí vystoupení DJs ve stylu zlámaných beatů jako jsou Membrain, Ne, Futical a dokonce bude i zahraniční host – Krakota!

Image may contain: text

Mimo jiné máte poslední šanci se suprově ubytovat v kempu – www.bolevak.eu

O jedinou oficiální afterparty se poté postará široká škála DJs a to v prostoru klubu Aréna na Lochotíně!

Image may contain: text

Veškeré další informace každopádně hledejte na oficiální FB události – ZDE

PŘEDPRODEJ – ZDE

Základní vstupné na oba festivalové dny je nyní na částce 500,- Kč, VIP vstupné na celý festival zakoupíte za luxusních 800,- Kč.

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.