Porter Robinson

Porter Robinson vystoupí na svém vlastním festivalu v opening setu

Festival s názvem ‘Second Sky‘, za kterým stojí Porter Robinson, je jedním z nejočekávanějších momentů léta, a to již od jeho oznámení v březnu tohoto roku.

První ročník jednodenního festivalu, který pořádá GoldenvoiceOaklandu, odstartuje 15. června s hvězdným lineupem v čele se samotným Robinsonem. Je předpokládáno, že producent hitu ‘Ghost Voices’ odehraje na festivalu rovnou 2 vystoupení, jedno jako Virtual Self a to další jako revival set se svým live projektem spojeným s albem Worlds, se kterým vystoupí poprvé od roku 2017. A co je vůbec nejlepší – Virtual Self bude letos tento festival otevírat.

V dnešní době je nevídané, aby headliner, ještě k tomu samotný zakladatel a pořadatel, otevíral svůj vlastní festival. I když důvod tohohle tahu je celkem obětavý a samozřejmě chytrý. Porter Robinson si svým brzkým vystoupením dává za cíl podpořit warmup DJe a pozvednout návštěvnost na festivalu již od brzkých hodin a také širší povědomí o tom, aby si fanoušci začali zvykat na časné příchody na festivaly.

Letošní program zahrnuje vystoupení od jmen jako jsou G Jones, Nina Las Vegas, Cashmere Cat nebo také Madeon, který byl přidán na poslední chvíli, jen několik týdnů před debutem jeho nové live show na Lollapalooze. Dveře festivalu Second Sky se otevírají v poledne už tuto sobotu 15. června.

Zdroj: dancingastronaut.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.