Swedish House Mafia

Proč Swedish House Mafia zrušila vystoupení na Ultra Korea?

Ultra Music Festival má za sebou další úspěšnou štaci v Jižní Korei, avšak slibované vystoupení Swedish House Mafia se nekonalo.

Zrušené vystoupení Swedish House Mafia zanechalo mnoho otázek. Sdělení na jejich oficiální facebookové stránce bylo poměrně strohé:

V důsledku nepředvídatelných okolností není SHM schopna vystoupit na Ultra Korea. Svým fanouškům se omlouvají a doufají, že budou moci v Korei brzy vystoupit.

Sdělení se na Facebooku objevilo jen nedlouho poté, co Steve Angello a Sebastian Ingrosso měli společně vystoupit v klubu XSLas Vegas, avšak Sebastian Ingrosso v tomto klubu nakonec nevystoupil. Kolují zvěsti o tom, že Sebastian Ingrosso nikdy neodletěl ze Švédska a Steve Angello neopustil Las Vegas, což zanechává nezodpovězeno mnoho otázek.

Alespoň nějaké odpovědi poskytují další informace, které se v důsledku zrušeného vystoupení vyrojily. Podle těchto informací měla agentura Live Nation zastupující Swedish House Mafia podepsat novou smlouvu, která může donutit trio zrušit veškerá vystoupení, ze kterých tato agentura nemá žádný prospěch. SHM měli přes léto vystoupit na Creamfields, Ultra Europe, Tinderbox, Stavern-festivalen a Frequency Festivalu, avšak na jejich webových stránkách tuto informaci již nenalezneme. Všechna data plánovaných vystoupení byla totiž odstraněna.

Stejné zdroje pak uvádějí, že za zrušenými vystoupeními může být plánované masivní turné po stadionech celého světa. Všechny tyto informace jsou však stále spekulací a na oficiální potvrzení výše uvedeného si tak budeme muset počkat.

Zdroje: weraveyou.com, djmag.de
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.