David Guetta bude jako Jack Back vystupovat celé léto na Ibize

Jack Back, alter ego Davida Guetty, bude tohle léto debutovat na Ibize, kde si kompletně podmaní klub Hï Ibiza.

přičemž v ‘Club’ Room 2 vystoupí společně s rezidentem Idris Elba – a to každý pátek od 7. června do 4. října 2019, zatímco ‘F ** k me ,I’m Famous! ‘bude hostit ‘(Room 1).

Koncept Jack Back, jak se podle všeho tyto party budou nazývat, představený týmem The Night League, který stojí za úspěchem klubu Hï Ibiza, je zcela novým konceptem pro rok 2019 a bude oslavovat to nejlepší z undergroundové elektronické hudební scény. Jack Back, je zároveň, jak již jistě víte, novým temnějším aliasem Davida Guetty odhalujícím hlubší stránku jeho samého a také návratem k jeho undergroundovým kořenům do doby před tím, než stal ikonou taneční hudby.

David Guetta tak naprosto ovládne klub Hï Ibiza, když jako Jack Back bude vystupovat v místnosti nazvané ‘Club‘ (Room 2) společně s rezidentem Idrisem Elbou, a to každý pátek od 7. června do 4. října 2019, zatímco ‘F ** k me, I’m Famous! bude okupovat místnost ‘Theatre‘ (Room 1).

Koncept Jack Back si klade za cíl, aby se v rámci undergroundové elektronické hudby ukázal ti nejkvalitnější umělci, vedle Davida Guetty a týdenního rezidenta Idrise Elby si tak zhrají nejvyhledávanější jména na mezinárodní hudební scéně. David Guetta vyjádřil své nadšení a dodal:

“Jsem moc nadšený, že můžu letošní léto představit svůj nový koncept v Hï Ibiza. Nemůžu se dočkat, až se vrátím ke svým kořenům a představím to nejlepší z underground elektronické hudby. Bude to šílené a nemůžu se dočkat na párty s vámi se všemi!“

Jack Back

Zdroj: weraveyou.com
KRYSPEE

DJ, pianista a milovník tech-house music.

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.