Track Save The World od Swedish House Mafia slaví 8 let

Když se Swedish House Mafia znovu vrátila zpět v plné síle, spousta jejich nejznámějších starších skladeb vzbudila mnoho emocí. Před 8 lety byla vydána jedna z vůbec největších skladeb tria – ‘Save The World‘.

Ačkoliv skladba měla původně premiéru u Pete Tonga na vlnách BBC Radio 1 dne 22. dubna 2011, nebyla oficiálně digitálně vydaná až do 13. května. Jméno Johna Martina, který tracku propůjčil svůj hlas, však zůstalo mimo oficiální název, ačkoli jeho jméno se objevilo na seznamu podílejících se umělců. V té době to nebylo nic neobvyklého, i když to asi trochu naštve.

Tento hit byl nakonec nominován na Grammy za nejlepší taneční skladbu v roce 2012, bohužel ocenění nezískal, když prohrál s legendárním trackem Scary Monsters a Nice Sprites‘ od Skrillexe. Skrillex si v roce 2012 odnesl hned tři ocenění, vedle nejlepší taneční skladby a nejlepšího alba za ‘Scary Monsters a Nice Sprites’ také za nejlepší remix, kterým si vzal do parády hit ‘Cinema‘ od Bennyho Benassiho. Konkurence tedy byla opravdu silná.

Letos máte šanci odchytit Swedish House Mafia na turné, ale u tohoto tria zřejmě nikdy není jisté, zda a jak dlouho budou společně vystupovat. Proto nepromarněte svou příležitost vidět tohle legendární trio naživo, naskytne-li se vám taková možnost.

Níže se podívejte na oficiální hudební video k tracku ‘Save the World’.

Zdroj: youredm.com
KRYSPEE

DJ, pianista a milovník tech-house music.

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.