Fabric

Klub Fabric chystá oficiální afterparty po vystoupení Paula van Dyka v Ostravě

Legendární indoor party Citadela vyrazila na tour a po 3 letech opět zakotví v Ostravě v čele s jedním z otců trance music Paul van Dykem.

V tuzemsku velmi oblíbená party Citadela, které při její únorové zastávce v Brně vévodil sám velkolepý Markus Schulz, již tento víkend vypukne v Ostravě. Jako headliner se představí německý matador Paul van Dyk, kterého předloni natolik uchvátilo Trojhalí KarolinaOstravě, že se rozhodl na stejné místo vrátit i s novým albem. Nástupce loňské úspěšné desky ‘From Then On’ vyjde v půli října a ponese název ‘Music Rescues Me’.

DJ support bude na ostravském koncertě složený z umělců jeho vlastního labelu Vandit, včetně jmen jako Alex M.O.R.P.H. nebo Chris Bekker. O český support se postarají D3LIGHT a Michael Burian.

Nikdo nepochybuje o tom že to bude jízda, kterou si ovšem budete moci prodloužit v ostravském klubu Fabric, nacházejícím se od místa konání pouhé 2 km. Ve Fabricu vystoupí stálice klubu Martin Gredner a Denysa, kteří vás budou bavit od 06:00 do 10:00, přičemž vstupné je pouhých 50 Kč!

Odkaz na oficiální event zde a na afterparty zde.

Fabric

Fabric

Zdroj: TZ
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.