Raggajungle

Raggajungle.cz presents Benny Page /UK/ & Dope Ammo /UK/

Storm Club Prague ve spolupráci s Raggajungle.cz přináší noc plnou veselé jamajské hudby v tempu 174 BPM! Jako headlineři vystoupí dva britští badmani BENNY PAGE a DOPE AMMO! Doprovodí je parta britských DJs, showcase českého portálu Raggajungle.cz a silný český support! Předprodej běží na Goout.cz!

Benny Page /UK/, celosvětově uznávaná ikona raggajunglu se na scéně pohybuje od roku 2006, kdy vydal svůj první hit “Turn Down The Lights“. Ten si velice brzy našel cestu nejen do srdcí všech fanoušků tohoto veselého subžánru, ale i do selekce mnoha DJs po celém svétě. Následovalo značné množství vydaných singlů na labelech jako je například High Culture, Dope Ammo Recordings nebo Dub Shotta. Má ze sebou také mnoho kolaborací a to s legendami jako Top Cat, Congo Natty nebo Doktor. Benny Page je kromě svých nekompromisních bassových linek znám i svým nesporným DJským umem, který s radosti předvádí ve svých setech!

Druhým pistolníkem, který si na pražské publikum brousí zuby, je Dope Ammo /UK/! Majitel stejnojmenného labelu je aktivním DJem a producentem od roku 1998, tedy již přes 20 let! Za tu dobu stihl vydat dvě dlouhohrající alba a nespočet singlů a EP, na kterých spolupracoval s největšími jmény DNB scény (Benny Page, Serial Killaz, MC Dynamite,…). Jeho tvorba se pohybuje na pomezí jungle a old school jump-upu, ale můžeme v ní slyšet i vlivy hip-hopu, reggae nebo třeba funky. Díky své precizní mixovací technice je také velice vyhledávaným DJem, o čemž svědčí jeho vytsoupení na těch největších světových festivalech (Boomtown, Nass Festival, Snowboarding and Fusion festival Berlin,…).

S těmito dvěma headlinery ale výčet zahraničních hostů rozhodně nekončí! Spolu s nimi totiž přijede celkem dalších 5 britských vystupujících. Jsou jimi DJ APB, Mix Ten, Nev Scott, Trafic MC a MC Sye! Server raggajungle.cz se představí se svým speciálním showcasem, v rámci kterého se na podiu objeví DJs Rich, Hundread, které svým rapem doprovodí MC Zachy a MC Dave Trumpeteer! Už tak velice nabitou soupisku doplní přední jména českého jump-upu v čele s brněnským démonem El Waca či trojčlenným projektem Upfockerz!

Nezbývá, než dodat, že se na tento veselý večírek velice těšíme! A vy?

raggajungle

RAGGAJUNGLE.CZ presents Benny Page /UK/ & Dope Ammo /UK/
10. 5. 2019

Facebookový event
Oficiální předprodej

Benny Page /UK/
Dope Ammo /UK/

UK Guests:

DJ APB
Mix Ten
Nev Scott
Trafic MC & MC Sye

Support:

Raggajungle.cz SHOWCASE (Rich & Hundread + MC Zachy, MC Dave Trumpeteer)
El Waca
N.E.D.
Upfockerz
Lazoo & Vargas

Zdroj: TZ
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.