Carnage vydal track věnující se problematice migrace

Carnage, narozený jako Diamanté Anthony Blackmon, je syn rodičů narozených v Guatemale. Ačkoli on byl narozen ve Spojených státech Amerických, jeho rodiče tenkrát migrovali a několikrát se marně pokusili o vstup do USA.

Migrace a rozdělení rodin je velký problém dnešní doby a tak Carnage rozšiřuje povědomí o této problematice svým novým singlem  “Letting People Go” ve spolupráci s Prinze George. Video ukazuje čtyřčlennou rodinu, která cestuje z Nikaraguy do Guatemaly, přes Mexiko a na hranice Spojených států Amerických. Cestují v dodávkách přes poušť a nakonec jsou chyceni a zajati. Divák může poměrně snadno pozorovat bolest v očích příslušníků rodiny, kteří jsou od sebe následně odděleni.

Anthony je dalším umělcem v hudebním průmyslu, který využívá svou platformu k šíření povědomí o různých globálních problémech. Část příjmů z tracku a hudebního videa poputuje nadaci Raices Foundation, což je nezisková organizace, která poskytuje bezplatnou a levnou právní pomoc dětem, rodinám přistěhovalců a uprchlíkům.

Carnage zakončil video slovy: “Tohle je můj příběh. Ale chci se s vámi podělit o to, že i jako přistěhovalci máme na výběr”.

Samotný singl si můžete pustit níže.

Zdroj: weraveyou.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.