Swedish House Mafia připravuje novou orchestrální předělávku svého hitu One

Půl desetiletí fanoušci čekali na návrat nové Swedish House Mafia, které už je téměř na dosah.

Steve Angello, Axwell a Sebastian Ingrosso připravují jejich dlouho očekávané znovusjednocení, které by se mělo uskutečnit letos v létě s hrstkou vystoupení konajících se v následujících měsících. Ačkoli odmítali ohledně svých novinek cokoli prozradit, potvrdili, že byli společně ve studiu a že pracují na novinkách, které chtějí už zanedlouho vypustit do světa.

Je pravděpodobné, že budou vydávat novou skladbu pod společností Columbia Records. Trio potvrdilo, že se alespoň jedna z jejich klasik dočká své předělávky. Jednou z nich by měla být nová verze jejich hitu ‘One’, která by měla být připravena na turné, které započne 2. května.

Švédský skladatel Jacob Mühlrad se v nedávné době obrátil na sociální média, kde oznámil, že jeho symfonická předělávka jednoho z nejpopulárnějších hitů výše zmiňovaného tria bude mít v současné době premiéru v divadle ‘tele2 Arena’ ve Stockholmu během vysoce očekávaného domácího vystoupení SHM.

Sebastian Ingrosso promluvil pro švédský deník ‘Dagens Ngyeter’ o tom, jak oslovili švédského skladatele, který již měl originální díla v renomovaných prostorách jako ‘Carneige Hall’ v New Yorku. Nová orchestrální verze hitu ‘One’ bude představena na jejich turné a podle všeho to nebude jediná jejich novinka.

Zdroj: dancingastronaut.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.