Tomorrowland

Tomorrowland sestavil žebříček TOP 1000 EDM skladeb

Jeden z nejpopulárnějších EDM festivalů světa, Tomorrowland, oslaví v červenci 15 let svého šílenství.  K jeho velké oslavě se pořadatelé rozhodli vytvořit seznam TOP 1000 populárních EDM skladeb, které na festivalu zazněly.

Odpočet začal 2. dubna v rámci ‘One World Radio’, které bylo uvedeno začátkem letošního roku a skončilo před pár dny, když holandský DJ Laidback Luke odehrál posledních 100 nejlepších skladeb ze seznamu. Pořadí písniček záleží na hlasování, které probíhalo po celém světě a v rámci kterého si fanoušci vybírali svou vlastní TOP 3.

V předchozím streamu bylo také odhaleno top 200-101 skladeb, například hit ‘Cola’ od britského dua Camelphat, který se umístil na 132. místě, jeden z největších hitů léta 2015 ‘Lean On’ od Major Lazer a DJ Snake na 128. místě, shufflová hitovka ‘Cutting Shapes’ od Dona Diabla na 122. místě.

Emocionální progressive ‘Pizza’ od Martina Garrixe zaujala 117. místo. Legendární trhák Benny Benassiho s názvem ‘Satisfaction’ se umístil na 115. místě, ‘Miami 2 Ibiza’ od Steve Angella, Axwella a Ingrossa aka Swedish House Mafia se objevil na 112. místě, ‘Closer’ od amerických hit makerů The Chainsmokers dosáhl 106. místa, na 104. místě najdeme jednu z nejoblíbenějších skladeb ‘Waiting for Love’ od jedinečného Aviciiho.

Další letní hitovka od dua Axwell & Ingrosso s názvem ‘More Than You Know’ na 103. místě, ‘Strobe’ od deadmau5e zaujímá 102. místo a ‘Intoxicated’ od Martina Solveiga se nachází na 101. místě.

Laidback Luke odehrál svůj 6-hodinový set na One World Radio a odhalil nejpopulárnější hymnu Tomorrowlandu. Top 100 představuje největší jména hudebního průmyslu jako například Avicii, Nicky Romero, Armin van Buuren, Don Diablo, David Guetta, Martin Garrix, Afrojack a mnohem více. Prvních 5 míst představují nejikoničtější EDM skladby, které si spojujeme s Tomorrowlandem.

Na 5. příčce můžeme najít skladbu, kterou se Martin Garrix dostal do podvědomí mnohých z nás a tou není žádná jiná než jeho hitovka ‘Animals’, David Guetta a Sia ve společné kolaboraci s emocionálním trackem ‘Titanium’ obsadili 4. místo. Na třetím místě je jedna z nejoblíbenějších skladeb vůbec – ‘Levels’ od Aviciiho, druhé místo zaujímá track ‘Mammoth’ od Dimitri Vegas & Like Mike a Moguai. Nejvíce volenou skladbou se stává jedna z hitovek legendární Swedish House Mafie, kterou je ‘One’.

TOP 15 skladeb můžete vidět níže:
1. One – Swedish House Mafia
2. Mammoth – Dimitri Vegas & Like Mike, Moguai
3. Levels – Avicii
4. Titanium – David Guetta ft. Sia
5. Animals – Martin Garrix
6. Heroes – Alesso ft. Tove Lo
7. This Is What It Feels Like – Armin van Buuren ft. Trevor Guthrie
8. I Could Be The One – Avicii & Nicky Romero
9. Tremor – Dimitri Vegas & Like Mike ft. Martin Garrix
10. Turn Up The Speakers – Afrojack ft. Martin Garrix
11. Reload – Sebastian Ingrosso & Tommy Trash
12. Don’t You Worry Child – Swedish House Mafia
13. Wake Me Up – Avicii ft. Aloe Blacc
14. Pjanoo – Eric Prydz
15. Million Voices – Otto Knows

Zdroje: weraveyou.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.