Pravý underground? To bude event Melodie s headlinerem DOBé

Každý event má něco do sebe, ale undergroundové eventy (ty opravdu undergroundové) mají do sebe více než zbytek jiných akcí. Jedna taková se nyní objevila v Praze, headlinerem je německý DOBé a my si myslíme, že byste ji neměli propásnout!

DOBé v Le Clan

V pražském klubu Le Clan se objevila zajímavá klubovka, s ještě zajímavějším headlinerem. Hlavním jménem celého eventu Melodie bude tentokrát DOBé z německého labelu LAW.REC, tudíž můžete očekávat slušnou nálož nekomerčního techna a deep housu. K čemu přirovnat styl, kterým se DOBé prezentuje? Má to poměrně blízko ke jménům jako jsou Jamie Jones, Clouded Judgement, COEO nebo Matt Fear. Moc vám to neříká? Ale to přeci nemusí, pojďte zažít něco nového! Solidní basové linky, deepový sound, groovy perkuse – bude to něco jiného, něco co si rozhodně budete pamatovat delší dobu. Bude to takový malý kousek Berlína a to přímo v Praze.

Celá akce Melodie má krásné motto: “Turn off your brain, turn on your heart!“, což poměrně suprově vystihuje, jak by si měl člověk nejvíce užít undergroundovou klubovku.

Popis akce jako takové? Pozitivní energie, mezinárodní hosté, skvělý vibe, skvělý crowd a fresh sound! Navíc se můžete těšit dokonce na dvě stage a vybrat si, co vám sedí více. Chcete chillovat? Můžete. Chcete zadupat? Směle do toho!

Vstupné můžete mít dokonce ZDARMA!

DOBéLAW.REC (Berlin 🇩🇪)
Mr.Teacher 🇨🇿
Silvia Dellai 🇮🇹
Nior music 🇨🇿
—————————————————————-
MELODIE stage:
start 02:00
DOBé – LAW.REC (Berlin 🇩🇪) 
Mr.Teacher 🇨🇿
Silvia Dellai 🇮🇹
Nior music 🇨🇿

CHILL ZONE stage:
start 23:30
Mark Colton
Ufi DaMan
Allan Davis

VSTUPNÉ
> do 02:00 ZDARMA
> od 02:00 > 200 CZK

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.