Jack Back

David Guetta představil trailer k dokumentu Road to Jack Back

Jak je již nějakou dobu známo, David Guetta vydává hudbu pod pseudonymem Jack Back, a to zejména ve stylu tech house a techna! Nyní nám, společně se serverem Beatport, ukázal, jaká byla jeho cesta za tímto nápadem. 

David Guetta je především znám pro své rádiovky, které sklízí stovky miliónů zhlédnutí a jejichž slova zná nejeden posluchač EDM. Proč teda začal dělat hudbu pod novým pseudonymem, který se zaměřuje na úplně jiný žánr? Dle jeho slov se chce opět zabývat hudbou, která stála na jeho počátcích.

Když ještě nebyl slavný dance-popový producent, hrál Guetta v klubech převážně undergroundovou hudbu – deep house, tech house a techno. Dále taky vysvětlil, že tato undergroundová hudba je jeho srdci bližší, než mainstreamové EDM, které ho paradoxně nejvíce proslavilo. Dle jeho slov mají pro něj tyto undergroundové tracky daleko větší osobní hodnotu a nestojí za nimi žádné obchodní rozhodnutí, ale čistě láska k hudbě.

Celý dokument měl být na Beatportu dostupný už 29. března, ale projekt se bohužel zpozdil a zatím tam stále není. Bude obsahovat i sekci Q&A ohledně projektu Jack Back, tak jsme zvědaví, co se dozvíme.

Zdroj: weraveyou.com
Jake Haley

DJ/Producer/Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.