Diplo zabředl do vod house music a vydal dva nové tracky

Diplo nás neustále překvapuje. Letos již stihl vydat EP, zabřednout do housových vod a s projektem LSD co nevidět vypustí debutové album.

Diplo, který právě vydal dvě nové houseové pecky, “Hold You Tight” a “Bubble Up“, řekl serveru Beats 1:

“Snažím se vytvořit nový styl hudby s housovými prvky. Tohle je první z osmi nahrávek, které se chystám vydat letos v létě.”

Tento hudební renesanční muž a kurátor má zásluhy v hip-hopu, dancehallu, popu, taneční hudbě a nyní také v house music.  Založil a spravuje nahrávací společnost Mad Decent a je spoluzakladatel neziskové organizace Heaps Decent.

Frontman skupiny Major Lazer letos již vydal své EP Europa, na kterém předvedl své špičkové dovednosti a schopnosti odhalením neobjevených hip-hopových talentů Evropy. Jeho skupina se Siou a Labrinthem nazvaná LSD vydá 12. dubna své debutové album. A co víc? Diplo se zaměřil na návrat Mad Decent Block Party do už tak nabité festivalové scény. Vydává hudbu se SHAQem a Markem Ronsonem v rámci projektu Silk City. Nakonec, bohužel pracuje na něčem, co by mohlo být finálním a posledním albem Major Lazer. Co vznikne z Diplova nového stylu je zahádou, každopádně my už se nemůžeme dočkat, co nového vydá.

Níže si můžete pustit jeho dva nové houseové tracky.

Zdroj: dancingastronaut.com
KRYSPEE

DJ, pianista a milovník tech-house music.

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.