Dimitri Vegas & Like Mike

Labely Vini Vici a dua Dimitri Vegas & Like Mike oznamují sloučení

Dva velké labely spojí síly. Label dua Dimitri Vegas & Like Mike – Smash The House se může pochlubit tím, že je jedním z nejprestižnějších labelů v oboru, a to již od svého založení v roce 2010.

Od té doby si vybudoval reputaci jako domov energicky nabitých anthemů, jak od samotných belgických majitelů, tak od mnohých jejich objevů. Nyní Smash The House přidává do svého portfolia také label Alteza Records dua Vini Vici, který se k nim připojí.

Na oslavu této fúze labely vydají připravovaný track od Vini Vici – “Karma“, který by měl vyjít dnes 5. dubna. Track sám o sobě je spoluprácí s Reality Test a Shanti People, a očekává se jeho bouřlivý vzestup. Karma vzbudila velký rozruch, když ji tenhle měsíc během dechberoucího vystoupení zahráli Vini Vici na hlavní stagi zimního Tomorrowlandu. Od jejich setu fanoušci nedočkavě očekávají jeho vydání.

Jak se oba labely připravují na to, co bude nepochybně dlouhým a plodným partnerstvím, jejich posluchači nadále dychtivě očekávají nové releasy, které labely oznámí. U obou sloučených labelů, které v loňském roce spolu spolupracovaly na tracku “House Of House“, se předpokládá, že tento fenomenální track může být známkou toho, co může vyplynout z partnerství dvou předních labelů i v budoucnu.

Níže si můžete pustit track House Of House a sami posoudit, co by jejich spolupráce mohla přinést.

Zdroj: weraveyou.com
KRYSPEE

DJ, pianista a milovník tech-house music.

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.