Bredren a Chris.Su již tuto sobotu na Take Control ve Stormu!

Belgický deep dnb projekt Bredren a maďarský neurofunkový matador Chris.Su budou hosty první klubovky Take Control v roce 2019, která se odehraje v sobotu 6. 4. 2019 v prostorách Storm Club Prague. V rámci jednoho večera se tak představí jedno z nejskloňovanějších jmen současného deep drum & bassu spolu s legendou, která formovala vývoj neurofunku během uplynulých 15 let.

Bredren je projekt 3 přátel z Belgie, kteří se rozhodli spojit své síly ve studiu, oddali se produkci dubstepu a především drum & bassu. Svou pouť započali v roce 2011 na labelu Proximity Records, kde po několika singlech také vydali v roce 2014 své debutové album Trinity. To se dočkalo vřelého přijetí ze strany jak předních DJs, tak i širší veřejnosti. Jejich hudba postupně začala oslovovat i věhlasnější labely jako Demand, Blendits, Fokuz, Flexout Audio či Dispatch, kde vydali také své doposud poslední EP “Solid Surface”. V letošním roce mají zatím na svědomí track “Swayed”, který vyšel v rámci kompilace “Edition 2” na 1985 Music (label, který vlastní Alix Perez), a také track “Midnight Stalker”, který je pro změnu součástí druhého sampleru kompilace “Rampage 2019”. Mimo vlastní produkce a vystupování na předních klubových akcích i festivalech po celé Evropě, mají na svědomí také vlastní veleúspěšnou klubovku “Bredren Invites” v bruselském klubu Fuse.

Chris.Su se dá bez nadsázky označit za jednu ze stěžejních postav (nejen) maďarské neurofunkové scény. První release se datuje zpět do roku 2001 a od té doby Chris svou hudbou zaujal legendární labely jako například DSCI4, Subtitles, Commercial Suicide, Critical, Dispatch, Renegade Hardware, Bad Taste či Eatbrain. Sám v roce 2013 založil vlastní vydavatelství FATE Recordings, kde vydává v posledních letech většinu vlastní produkce. Kupříkladu skladba z debutového singlu “Together In The Night”, ke které nazpívala vokály zpěvačka Mira z formace Plastic Heaven, se objevila na dosud posledním ze série “Nightlife” mixů od Andyho C. Mezi dnes již klasiky žánru bezesporu patří skladby jako Desert Siege, Crash, Solaris Theme, First Snow, či remix “All Is Full Of Love” od Björk.

Jako obvykle nebude chybět ani kvalitní support, který tentokrát slibuje setkání DJs, kteří se objevovali na line-upech Take Control v začátcích této akce – 2K a Koogi + Ghonzales za doprovodu MC Lindee. Doplní je pak současní rezidenti akce Far Horizon a Mellifera, zvláštními hosty pak bude pražské DJské duo Audiocuts. Pokud máte rádi kvalitní drum & bass v jeho temnějších a šlapavějších podobách, tenhle mejdan byste rozhodně propásnout neměli!

 

Vstupenky v předprodeji

Oficiální event

 

LINE-UP

Chris.Su /HU/
Bredren /BE/

 

Support DJs

2K (SHADOWBOX)
Audiocuts
Ghonzales (Reserve Audio)
Koogi (SHADOWBOX)
MC Lindee

+

Take Control residents
Far Horizon (Let It Roll)
MELLIFERA. (BasSistaz)

 

HOUSE & TECHNO 2ND STAGE
Dave Substance-D project
Johannes
Madelaine
Nipp
Sidecar

 

START: 21:00
END: 06:00

Take Control

Zdroj: TZ
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.